Suolaiset ja makeat
Leivonnaiset kotiin ja juhliin
Valmistamme suositut kakkumme omassa keittiössämme käsityönä alusta loppuun. Käyttämämme raaka-aineet ovat laadukkaita ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja.
Tuotteet ovat pääasiassa laktoosittomia. Gluteeniton lisä tuotteisiin +15%. (Ei koske porkkanakakkua ja pavlovaa).
Voit tilata leipomotuotteitamme soittamalla, sähköpostilla tai paikan päällä käymällä.
Huomioithan, että kakut tulee tilata vähintään kolme arkipäivää ennen toimitusta.
Kermakakut (L)
Vaalea kakkupohja, hillolla ja kermavaahdolla sekä lisämaksusta tuoreilla marjoilla täytetty kakku. Koristeena joko tuoreita marjoja, kermapursotuksia, suklaakoristeita. Ilmoita tilatessasi haluatko reunaan kermapursotuksen vai sileän reunan.
Suklaakakut (L)
Suklainen kakkupohja, hillolla ja kermavaahdolla täytetty. Suklaa-smetana kuorrutus. Koristeina marjoja ja suklaakoristeita valinnan mukaan.
Levykakut vaihtoehto pyöreälle kakulle (L)
Kermalla kuorrutettu vaalea tai suklainen kakkupohja valitsemallasi täytteellä. Koristelut valinnan mukaan ja erikseen hinnoiteltuina.
Muut herkut ja kakut noin 12 hlö (L)
Kääretortut G noin 15 hlö
Klassiset kääretortut valmistetaan suoraan gluteenittomiksi. Torttu täytetään valinnan mukaan joko hillolla tai hillolla ja kermavaahdolla. Halutessasi koristellaan päällinen.
Pullapitkot ja kranssit
Pullapitkot ja -kranssit valmistetaan joko rusinalla tai ilman. Koristelut valinnan mukaan.
Kahvikakut L n.1,5 kg
Perinteisistä kahvikakuista saat tarjottavaa noin 20:lle hengelle.
Pikkuleivät L
Voileipäkakut L n. 1kg/ 10 henk.
Voileipäkakut valmistetaan tuoreista raaka-aineista valitsemallasi täytteellä. Kakkuihin käytetään tuorejuustoa, sulatejuustoa, majoneesia ja vihanneksia. Koristelut toiveiden mukaan joko runsaina tai yksinkertaisina.
Pikkusarvet L a´30g (minimitilaus 8 kpl)
Suositun juustosarven pikkuveli valmistetaan hiivataikinasta ja täytetään joko juustolla tai kinkulla.
Suolaiset piiraat L
Suolaiset piiraat valmistetaan valinnan mukaan joko hiiva- tai murotaikina pohjaan. Piiraat täytetään haluamallasi täytteellä ja kuorrutetaan rapeaksi juusto-, kerma-, kananmunaseoksella.
Pullapitkot ja -kranssit valmistetaan joko rusinalla tai ilman. Koristelut valinnan mukaan.
Suolainen kranssi L noin 12 hlö
Kranssit valmistetaan hiivataikinasta ja täytetään valitsemallasi täytteellä ja juustolla. Maistuva pikkusuolainen, rapea pinnalta ja pehmeä sisältä.