Järjestä juhlat tiloissamme

Kokoukset ja juhlat viihtyisässä ympäristössä

Kauppaneuvoksen kahvila tarjoaa monipuoliset ja viihtyisät kokous- ja juhlatilat, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin. Voit valita vapaasti paikkasi kahvilassa tai tehdä huonevarauksen tarpeidesi mukaan.

Vuokraamme käyttöösi seuraavat tilat: Sininen Kammari, Valkoinen Salonki, Punainen Salonki, Annan Kammari sekä Mustosen Kabinetti. Jokainen tila on suunniteltu tarjoamaan mukavan ja inspiroivan ympäristön kokouksille, juhlille ja muille erityistilaisuuksille.

Sininen kammari

Sininen Kammari on tunnelmallinen ja idyllinen tila, joka sopii erinomaisesti pieniin juhliin.

Tila tarjoaa mukavat istumapaikat jopa 16 henkilölle. Huomioithan, että tilassa ei ole äänentoisto- tai muita teknisiä laitteita.

Valkoinen salonki

Valkoinen Salonki on kahvilan suosituin juhlatila, joka tarjoaa valoisan ja tilavan ympäristön jopa 30 hengen tilaisuuksille.

Tämä tila on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla ja tarjoaa joustavasti muunneltavat istuinjärjestelyt.

Punainen salonki

Punainen Salonki on tyylikäs ja lämminhenkinen tila, joka sopii niin yritystilaisuuksiin kuin perhejuhliinkin.

Punainen värimaailma luo juhlavan ja kutsuvan tunnelman. Huomioithan, että tilassa ei ole audiovisuaalisia laitteita.

Annan kammari

Annan Kammari on kodikas ja perinteikäs huone, joka tarjoaa täydellisen ympäristön pienimuotoisille kokoontumisille ja juhlille.

Huoneen sisustus vie sinut aikamatkalle Anna Mustosen elämään valokuvien ja tarinoiden kautta, jotka kertovat hänen elämästään ja ajastaan. Huomioithan, että tilassa ei ole audiovisuaalisia laitteita, mikä korostaa sen historiallista tunnelmaa.

Mustosen kabinetti

Mustosen Kabinetti on tilava ja monipuolinen huone, joka soveltuu erityisen hyvin isommille kokouksille ja juhlille.

Tila on varustettu 55-tuumaisella LED-TV:llä, johon voidaan liittää tietokone HDMI-liitännällä, sekä langattomalla internet-yhteydellä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin.